Dag 5
Door: Maikel
Blijf op de hoogte en volg Richelle, Peter, Aad & Maikel
25 Juli 2010 | Nederland, Rouveen
Op de autostrada ontstaat nu een file omdat mensen op de foto willen zetten. Een voor één komen ze naast ons rijden om te zwaaien of een foto te maken. We zijn niet meer de enigste die toeteren mensen die achter aan rijden in de file toeteren naar hun voorganger dat ze op moeten schieten.
Dag 5 laatste dag van de Carbage Run. Wederom stond er weer een super route op het programma. Vertrek vanaf de camping in Villach verliep vlekkeloos tent naar binnen, douche de tandengepoetst en dus vertrekken. Vandaag was de opdracht vrij eenvoudig we konden alle vragen konden vanuit de auto worden beantwoord. Op deze manier ontstond er zo min mogelijk tijdsverlies. Ook kregen we een advies route mee deze bracht ons over een geweldige bergpas. Deze bergpas werd in colonne beklommen. Iedere tegenligger keek heel vreemd op. Wederom een super uitzicht, smalle en steile weggetjes die onze auto zonder problemen op kwam. Onderweg zijn we een aantal keer gestopt om met andere teams te genieten van het uitzicht. Boven op de berg heerlijk geluncht. Ook de weg naar beneden was super.
De aankomst was geweldig. We dachten dat wij er bijna waren toen team Bent wie d’r al op de weg stond (Tim, Ron en Michel) waat dachten dat ze pech hadden maar ze stonden te wachten op een vrachtwagen die moest lossen. Daar stonden we dan met zijn tweeën. Vijf minuten later stonden we met tien teams. Nadat we onze weg konden vervolgen gingen we de verkeerde kant op. Als we rechts waren gegaan dan zouden we er binnen 5 min zijn geweest. De TomTom stuurde ons links zo we reden om. Maar dat was een geweldige ervaring. Met ongeveer tien auto reden we dwars door Bardolino. Feest feest feest. Voor ons reed een auto met de achterklap open. Op deze manier konden wij ook genieten van de vele decibellen. En ja als je uit het raam hangend, toeterend, zwaaiend met heel veel muziek voorbij komt heb je bekijks.
Het feestje werd redelijk verstoord door een kleine natuurramp. Het regende nogal op het moment. Tot aan de enkels kwamen mensen voorbij drijven. Aan onze auto werd even wat minder aandacht geschonken.
Eindelijk aangekomen bij Club Hollywood bleek het feest nog niet helemaal op gang. Bier was lauw en de muziek nog niet aan. Na de prijsuitreiking ging onder leiding van Ome Joop het feest helemaal los. De karoake was niet aanwezig en toch werd er volop gezongen. Hoger, Lager kwam voorbij. Hoogtepunt van de party binnen was de polonaise met als absolute hoogtepunt de tocht door de keuken. Niet iedereen was daar blij mee.
Buiten werd de party door gezet. Ome Joop stond boven op het podium, tijdens meisjes van de nacht hebben wij onze hier bijgevoegd. Dit hebben we volgehouden tot aan het eind. Filmpjes zullen snel op internet staan en zijn zeker het bekijken waard.
Deze week zal er nog een laatste update komen van de terugreis en al die dingen die wij zijn vergeten.
25 Juli 2010 - 07:27
Freddy Ineke:
Super zeg wat een verhaal en nu die fotos nog want wij willen nu wel eens wat anders zien, hier zijn wij op uit gekenen.Goede reis op de terugweg groetjes van ons.