#stickerhemaan
Door: Maikel
Blijf op de hoogte en volg Richelle, Peter, Aad & Maikel
06 Juli 2011 | Nederland, Dedemsvaart
Team twee bestond uit de mensen die niet goed kunnen sleutelen en die ook beter hun handen uit de motorruimte kunnen laten. Dit waren Lisette en Maikel.
Onder leiding van Patrick dook Patrick de motorruimte is. Ik verbaas mij steeds meer en meer. Naar mijn idee is het vervangen van een distributieriem een enorme klus. Allemaal dingen loshalen die veel te vast zitten. Maar gelukkig denkt Patrick daar anders over. Binnen twee uur was de riem vervangen. Klein detail, er was meteen een waterpomp vervangen. Technisch lijkt de auto nu voor elkaar. Het laatste technische kunstje is het vervangen van de uitlaat.
- Tekst uit oorspronkelijke bericht niet weergeven -
Team 2 onder leiding van Lisette heeft zich vol overgave gestort op het schoonmaken van de auto. Naar mijn inschatting zou dit een hele avond duren. Na een half uur was alles schoon. Tijd over dus. Team 2 heeft zich daarna ook op technische zaken gestort. Lisette heeft het handvat aan de bijrijders kant gemonteerd. Tweemaal gemonteerd. De eerste keer zat het er toch verkeerd op. Ik heb ondertussen een kap onder het stuur weer gemonteerd. Ik kan de garantie geven dat dit tot aan Oslo blijft zitten.
Team 2 was na een uur weer klaar. Tijd over om andere dingen te doen. Tijd voooooooooooooor………..#stickerhemaan. Nummers en raamstickers geplakt. Resultaat mag er zijn. #stickerhemaan.
Komende week staat er nog een aantal plannen op de rol. De borden voor op de voorkant zijn aan één kant geschilderd de plaatsnamen moeten er nog op. Met een beetje geluk kunnen deze volgende week er op. Volgende week dus de foto’s
06 Juli 2011 - 17:05
Gina Van Elburg:
Een eerste artikel staat in De Toren, hebben jullie het gezien? Succes met de voorbereidingen! Groeten, Gina